+36 30 186 1640 veba85@gmail.com

Ha még soha nem voltál szoláriumban, de te is napbarnított bőrre vágysz, jó pár kérdés és kétség felmerülhet benned


Nem fog megégni a bőröm? Mit kell tennem a szolizás előtt és után?

Mennyi ideig legyek a szoli gépben? – néhány a leggyakoribb kérdések közül, amivel te is szembesülhetsz.

Íme 10 egyszerű tipp, ami hasznodra válhat, ha először mész szoláriumba

  1. Ne alkalmazz krémeket, parfümöket magadon

Aznap, amikor szoláriumba mész, jobb, ha nem kensz magadra testápolót, nem fújsz magadra parfümöt, mivel ezek a szerek meggátolhatják a barnulást, nem a várt bőrszínt fogod kapni. Tiszta, vegyi anyagoktól mentes bőrrel érkezz.

  1. Sminkeltávolítás

Ez az egyik legfontosabb dolog, amit szolizás előtt meg kell tenned. Alaposan tisztítsd meg az arcbőrödet mielőtt befekszel, vagy beállsz a szolárium gépbe.

A Trend automata szolárium stúdiókban ehhez találsz egy külön helyiséget, nagy tükörrel és elegendő fényforrással, hogy minden sminkterméket maradéktalanul el tudj távolítani az arcodról, és ne rontsa el a végeredményt.

  1. Ne viselj ékszert a szolárium gépben

Bármilyen ékszert – legyen az nyaklánc, karkötő, fülbevaló, vagy piercing, vegyél le magadról mielőtt belépsz a szolárium gépbe.

Nálunk teljes biztonságban vannak értékeid, hiszen a kabin ajtajai biztonságosan zárhatók.

  1. Viselj szolárium szemüveget

Ha kimész a szabadba, és erősen süt a nap, napszemüveget veszel fel.

A szolárium gépben is így kell tenned szemed védelme érdekében, hiszen nagyon közel vagy az UV-csövekhez. Vegyél fel szolárium szemüveget, hogy biztonságban tudhassad a látásod!

  1. Kezdőként ne feküdj be hosszú időre

Ha még sosem jártál szoláriumban, ne akarj rögtön 15-20 perccel kezdeni, hiszen nincs hozzászokva a bőröd.

Helyette csak menj be egy rövid időre, pár percre, tapasztald ki a dolgokat, majd fokozatosan növelheted az időt, hogy szépen barnulj, és a jövőben is az maradj.

  1. Tájékozódj

Szolizás előtt nagyon fontos a megfelelő tájékozottság, ilyen például a bőrtípusod. Tudnod kell, melyik kategóriába tartozol, mennyire érzékeny a bőröd, mennyi időre van szükséged a vágyott szín eléréséhez.

Nálunk ezt is megkaphatod, hiszen minden stúdiónkban tájékoztatók vannak kihelyezve a legfontosabb tudnivalókról.

Ha még bizonytalankodsz, ezek elolvasásával már minden kérdésedre választ kapsz, és nyugodtan élvezheted a szolárium szolgáltatásait.

  1. Szolizás után használj szoláriumkrémet

Miután kijöttél a gépből, használj valamilyen szoláriumkrémet, hiszen ezeknek a használatával szebb lesz a barnulás, és még a bőrödet is táplálja, regenerálja.

A Trend automata szolárium stúdióknál 35 különféle szoláriumkrém közül válogathatsz.

Hogy megkaphasd, csak be kell dobnod a pénzt a krém automatába, kiválasztani a szimpatikus terméket, és már használhatod is.

  1. Folyadékpótlás

A szolárium gépek használata utána a belső hidratálás is nagyon fontos, hiszen melegben voltál, könnyen megszomjazhatsz, a folyadékot pedig pótolni kell.

Mielőtt távozol, igyál egy pohár frissítő hideg vizet vízautomatáinkból.

  1. Viselj lenge ruhát

Szolárium használata után nem ajánlatos túl szűk ruhadarabokat felvenni.

Ezek ugyanis könnyen kidörzsölhetik a bőröd, és ennek következtében egyenletlen lehet a barnulás. Válassz lengébb, bővebb darabokat a legjobb eredmény eléréséhez!

  1. Ne habozz, menj el szolizni még ma!

A Trend automata szolárium stúdiók a nap 24 órájában, az év 365 napjában nyitva állnak a vendégek előtt, három helyszínen: Szolnokon, Törökszentmiklóson, Tiszaföldváron, Budapesten, Abonyban, Cegléden. Mire vársz hát?

Most már tudod a legfontosabbakat, a többi csak rajtad áll. Varázsolj te is magadnak üde, barna bőrt, mintha csak most jöttél volna a tengerpartról!