Az egész évben gyönyörű barnaság valóban meghatározza az ember sikerét az életben


A barnaság hosszú éveken át a gazdagságot, a luxust szimbolizálta, ami az egészség- és szépségipar egy speciális irányába vezetett

Érdemes megérteni a szolárium előnyeit, hiszen a szoláriumlátogatás a szépségipar egyik fő szolgáltatása közé tartozik.

Az ózonlyukak megjelenése a Föld légkörében már nem teszi biztonságossá az alapvető természetes barnulást.

Az orvosok riadót fújnak a daganatos megbetegedések megnövekedett előfordulásával kapcsolatban és azzal érvelnek, hogy az összefüggés itt egészen határozott.

Leégés akkor jelentkezik, ha a bőrt napfény éri, a bőr speciális pigmentet, melanint termel, amely segít megvédeni a bőrt az ultraibolya sugárzástól.

Minél tovább tartózkodik az ember a napon, annál több melanin termelődik, ő az, aki része az újonnan képződött sejteknek.

Ugyanez történik szoláriumozás alkalmával is

A modern tudósok arra a következtetésre jutottak, hogy a barnulás általában káros is lehet, ha már a szolárium veszélyeiről és előnyeiről beszélünk.

DE VAN ITT EGY NAGY ELLENTMONDÁS

Az északi féltekén található országok, köztük Oroszország, az Egészségügyi Világszervezet szerint az első helyen állnak az öngyilkosságok számában, különösen a téli szezonban.

Ebben az időszakban hiányzik a napfény, ami a vitalitás jelentős csökkenéséhez vezet. A nap hatására endorfinok képződnek az emberi szervezetben, az öröm és az öröm érzését keltve. Az endorfin hiánya súlyos depresszióhoz vezet.

A szoláriumok segítenek túlélni a természetes napfény hiányának nehéz időszakát. A szoláriumozás lényege a napsugarakat előállító készülék használata.

A szoláriumok otthoniak és professzionálisak is lehetnek, a különbség csak a benne lévő lámpák számában és minőségében van.

Természetesen az otthoni lebarnulás a használt lámpák ereje miatt sokkal nehezebb, mint egy profi szoláriumban.

A SZOLÁRIUM JAVÍTJA A BŐR SZÍNÉT, EGÉSZSÉGET AD A TÉLEN KIMERÜLT SZERVEZETNEK

A szolárium káros hatásait és előnyeit az expozíciós idő határozza meg. Ha buzgó vágyad a fekete bőrszín, akkor a túlzott szolárium használata csak kárt okoz.

És ha körültekintően kezeled a szoláriumgépet, az előnyök nyilvánvalóak lesznek.

A professzionális szoláriumok nagyszámú lámpában különböznek az otthoni szolárium gépekétől, amelyek 10-15 perc alatt mély barnulást tesznek lehetővé.

A professzionális szolárium megkülönböztető jellemzője az erős ventilátor jelenléte, amely hozzájárul az egyenletesebb barnuláshoz és elkerüli a túlmelegedést.

Vannak további szolgáltatások (mechanikus emelő, rádió, permet, stb;…), néha a modern szoláriumokban vízszórót használnak.

A professzionális szolárium kára és haszna tehát igazából az expozíciós időben rejlik.

Ha naponta 20-30 percig napozol, az nemcsak erősen lebarnult bőrhöz, hanem egészségügyi problémákhoz is vezethet.

A PROFESSZIONÁLIS SZOLÁRIUM ÉSSZERŰ HASZNÁLATA SEGÍT EGY A LEBARNULÁSBAN, FELTÖLTŐDNI ENDORFINOKKAL, FELTÖLTŐDNI ENERGIÁVAL ÉS A JÓ HANGULATTAL

A szoláriumot érdemes heti 2-3 alkalommal látogatni! A PROFESSZIONÁLIS SZOLÁRIUMOKAT FÜGGŐLEGES ÉS VÍZSZINTES GÉPEK JELLEMZIK, NINCS SOK KÜLÖNBSÉG.

A SZOLÁRIUM KÁRAI ÉS ELŐNYEI OLYANOK, MINT EGY „GYÓGYSZER EGY ÜVEGBEN”.

A szolárium látogatása előtt amennyiben kockázatosnak találod, konzultál orvosoddal. Antibiotikumot, antidepresszánst, nyugtatót szedőknek kategorikusan nem javasolt ellátogatni egy szolárium stúdióba.

Ezek a gyógyszerek növelik a mesterséges napsugárzásnak való kitettséget. Azoknak, akiknek bőrén sok anyajegy van, szintén ellenjavallt a szoláriumlátogatás, mivel a napsugárzás hatására az anyajegyek rosszindulatú melanomává alakulhatnak.

Feltétlenül használj kifejezetten szoláriumhoz való szolárium krémeket, ezek megóvják bőrödet az idő előtti öregedéstől és kiszáradástól. Ne feledd, mindenhez mérték kell.

A lényeg, hogy egészséges maradj!