+36 30 186 1640 veba85@gmail.com


Mondj búcsút a hosszú várakozásoknak, a rossz időpontoknak!

Többé nem fog az a kellemetlenség érni, hogy végre lenne szabadidőd, de a szoláriumban már foglaltak a számodra megfelelő időpontok


Elfoglalt vagy, nincsen sok időd a munka vagy a tanulás mellett? Emiatt egyáltalán nem mindegy, hogy mikorra kapsz időpontot a szoláriumba?

Nehéz lehet mindent összeegyeztetni, főleg, hogy a szolárium egy felkapott szépségipari szolgáltatás, így a hagyományos szoláriumokba nem könnyű számodra is megfelelő időpontot kapni, hiszen rengeteg a bejelentkező vendég.

Ha nem jutsz el a szoláriumba, amikor már ideje lenne felfrissíteni barnaságod, akkor bizony elhalványulhat a színed.

Szeretnéd ezt megakadályozni?

Neked is lehet mindig szép barna bőröd! A Trend automata szoláriumokba akkor mész, amikor kedved tartja is időd engedi.

A Trend automata szoláriumok egyik legnagyobb előnye, hogy bármikor betérhetsz barnulni. Igen, ez valóban így van!

Szoláriumaink Budapesten, Cegléden, Abonyban, Szolnokon, Törökszentmiklóson és Tiszaföldváron az év minden napján, legyen az hétvége, vagy munkaszüneti nap, nyitva áll!

0-24 óráig várja vendégeit, így akár az éjszaka közepén is elmehetsz szolizni, ha éppen úgy tartja kedved.

Ez egy óriási pozitívum, hiszen nálunk nem számít, mikor érsz rá, elérhetők számodra automata szoláriumaink szolgáltatásai.

Mondj búcsút a hosszú várakozásoknak, a rossz időpontoknak! Többé nem fog az a kellemetlenség érni, hogy végre lenne szabadidőd, de a szoláriumban már foglaltak a számodra megfelelő időpontok.

A nem automata rendszerben működő szoláriumokban ugyanis szinte mindig időpontot kell kérned, amire sokat kell várnod, és az sem biztos, hogy az számodra megfelelő lesz.

Ez azért is van, mivel sokan szeretnének barnulni, és ez érthető is, hiszen a barna bőr vonzó és gyönyörű! Éppen ezért nehéz időpontot találni.

A másik ok, hogy a nem automata szoláriumokban személyzet is jelen van, akiknek van egy megszabott munkaidejük, így csak ebben az időintervallumban tudnak vendégeket fogadni.

A Trend automata szolárium stúdiók személyzet nélküliek, ezért egész nap, 0-24-ben el tudsz látogatni valamelyik szolinkba.

Időpontot sem kell kérned, nem kell jelezned, hogy mikor kívánsz menni szolizni. Ha hirtelen jön az ötlet, hogy barnulni szeretnél, nálunk ezt megteheted!

RÖGTÖN EL IS INDULHATSZ

Csupán annyit kell tenned, amikor odaérsz valamelyik szoláriumhoz, hogy tárcsázod a kiírt telefonszámot, ami kinyitja számodra az ajtót.

Ezután már be is mehetsz, és élvezheted a Trend automata szoláriumok szolgáltatásait. El sem hiszed, milyen egyszerű, amíg meg nem tapasztalod Te magad!

Attól se tarts, hogy nem fogod tudni kezelni a gépeket, mivel nincsen személyzet. Az automata szoláriumok pont azért automaták, mert a vendégek könnyedén tudják működtetni maguk is, nincsen szükségük segítségre.

A szolárium stúdió falán útmutatókat is találsz, így tényleg semmit sem lehet elrontani!

Minden részletesen el van magyarázva, emellett bemutatóvideók is készültek szoláriumainkról, melyekben mindent meg tudsz nézni.

Semmi bonyolult nincsen benne, ez ne tartson vissza attól, hogy Te is kipróbáld prémium minőségű szoláriumainkat az év bármely napján!

A prémium minőségű csövek és 24 órás nyitva tartás mellett egyéb előnyök is várnak a Trend automata szoláriumoknál.

Szoláriumkrémeket vásárolhatsz krémautomatáinkból, melynek használata szintén rendkívül egyszerű, és 35 különféle krémmel szolgálunk Neked.

Ezeket is ugyanúgy bármikor beszerezheted, akkor, amikor betérsz stúdiónk egyikébe.

Vegyél szoláriumkrémet, ez nagyon sokat segít bőröd egészségének megőrzésében, és még a barnulás folyamatát is gyorsabbá és szebbé varázsolja!

Szolnok, Budapest, Cegléd, Abony, Törökszentmiklós, Tiszaföldvár – ezeken a helyszíneken érhetőek el a Trend automata szoláriumok kiváló szolgáltatásai.

Válaszd Te is a rugalmasságot, a minőséget és kényelmet! Nálunk Te is akkor kapod meg a prémium minőségű barnulást, amikor csak akarod.