Szoláriumkrémek és szolárium szemüveg


Szeretnél a legnagyobb kényelemben és a legnagyobb biztonságban szoláriumozni?

Ehhez a Trend automata szoláriumokat kell választanod, ahol prémium minőségű csövekkel barnulhatsz, így bőröd nem fog megégni, valamint szoláriumkrémeket is beszerezhetsz automatáinkból.
Ezeknek az alkalmazása is rendkívül fontos, hogy bőröd egészséges és hidratált maradjon.
Azonban nem csak a bőröd az egyetlen, amit meg kell védeni.

Tudtad, hogy ha nem alkalmazod a megfelelő védelmed, akkor a szemed is károsodhat? A szemedet is meg kell óvnod, ezt a szolárium szemüveg használatával teheted meg.

Most elmondjuk, miért fontos a használata még akkor is, ha a legjobb minőségű szoláriumot választod. Tisztában vagy azzal, hogy miért kell bőrödet és szemedet egyaránt megvédeni a szoláriumozás közben?

Ez az UV-fény miatt van, hiszen a szoláriumgépek is ezt alkalmazzák, mely olyan, mint a nap természetes fénye, ám csak a nem káros sugarakat alkalmazzák.

Viszont mivel rövid ideig kell benn lenned a gépben, nagy dózisban éri testedet a fény és a hő. Ezért is kiemelt figyelmet kell fordítani a megfelelő védelemre. Bőrödet a szoláriumkrémek védik meg.

A TREND AUTOMATA SZOLÁRIUM STÚDIÓKBAN 35 FÉLE KRÉM KÖZÜL VÁLOGATHATSZ, ÍGY A BŐRÖD EGÉSZSÉGES MARAD!

A krémek magas minőségű szoláriumkrémek, melyek a bőr védelme mellett a barnaság egyenletességét és tartósságát is szolgálják.

A bőrödön kívül a szemedet is meg kell védened. A túl erős fény káros a szemednek, meg kell óvni ettől.

Ha erősen süt a nap, akkor is napszemüveget veszel fel, így teljesen egyértelmű tehát, hogy a szolárium használata közben is óvnod kell a retinádat az UV-sugaraktól.

Ugye Te sem szeretnéd, hogy a látásod sérüljön?

Ha a Trend automata szoláriumok egyikét választod, Budapesten, Cegléden, Abonyban, Szolnokon, Törökszentmiklóson vagy Tiszaföldváron, és szolárium szemüveggel véded a szemedet, akkor garantáltan teljes biztonságban vagy. Ne hanyagold el tehát ezt a lépést.

Legyen Neked is szolárium szemüveged, és használd automata szoláriumainkban. A biztonsághoz a legjobb szolárium is szükséges, ahol prémium minőségű modern csöveket alkalmaznak.

Ez a Trend szoláriumoknál elérhető! Az alacsony minőségű csövek égetnek, egészségtelenek, károsak. Válaszd a legjobb minőséget, hiszen bőrödnek és szemednek erre van szüksége!

Természetesen a bőröd is csodálatos napbarnított színt fog kapni, mindenki ezért jár szoláriumba. Szerezz be egy szolárium szemüveget, tedd bele a táskádba, hogy mindig nálad legyen.

Hogy miért is legyen mindig kéznél?

Azért, mert a Trend automata szoláriumok 0-24-es nyitvatartással szolgálnak vendégeiknek, az év összes napján nyitva vannak.

Így bármikor elmehetsz szolizni, és nálad lesz a szemüveg is, ha spontán jön az ötlet, hogy ma elmennél a szoláriumba.

A szoláriumkrémeket azonban nem kell magadnál tartanod: stúdióinkban mindig beszerezheted az automatákból a Neked tetsző krémeket, melyben akkora adag van, mely egy használatra pont elég.

Ennek köszönhetően mindig kipróbálhatsz új fajtákat, nem kell megvenned egy egész tubussal. Nagyon praktikus megoldás. Ne feledd, hogy a védelem kiemelten fontos!

Ha Te is szép, egészséges, barna bőrre vágysz, akkor erre is nagyon kell figyelned. Ha elhanyagolod bőröd és szemedet, az hosszú távon káros hatással lehet rád.

Mi az egészséges szoláriumozás hívei vagyunk. Gyere el Te is a Trend automata szoláriumok valamelyikébe és tapasztald meg a szolizás legmagasabb fokú élményét!

Tehát, hogy semmi hátrány ne érjen, használj szoláriumkrémet és szolárium szemüveget, és válassz prémium minőségű szoláriumot! Szolnokon, Törökszentmiklóson és Tiszaföldváron megtalálod.