A hollywoodi sztárokat mindig látványos és vonzó megjelenésük jellemzi

Sokan szeretnének olyan lenni, mint ők – és az első lépés ebbe az irányba egy professzionális önbarnító eljárás lehet, amely lehetővé teszi a megjelenés hatékony és gyors átalakítását

Nem titok, hogy a barna test sokkal vonzóbbnak tűnik, tulajdonosának sikeres és egészséges megjelenést kölcsönöz, egy magabiztos embert teremt.

Az azonnali barnulás régebben ártalmatlan és biztonságos módszer volt a test szépségének növelésére.

Más néven is ismert: Hollywood, Reed, Express Bronzing stb.

Megjelenésük egyik oka az volt, hogy egy ilyen eljárás népszerű volt a legtöbb modern hollywoodi sztár között.

Nem titok, hogy a legvonzóbb professzionális modellek és színésznők szépségét nem úgy érték el, hogy hosszú órákon át feküdtek a strandokon vagy szoláriumokat látogattak, hanem egy gyors és hatékony eljárással a bőr barnítására összpontosítottak.

Ma ez a szolgáltatás az Ön számára is elérhető, csak kíméletesebben, tartósabba és egészségesebben – az azonnali barnulás a Trend automata szolárium hálózat stúdiónk egyikében.

Szolárium stúdióinkban nem sok időt vesz igénybe, és lehetővé teszi, hogy látványos bőrszínt érj el, amely szépségében nem marad el a hollywoodi barnulástól.

A barnulás lehetővé teszi illúziók létrehozását, kecsesebbé téve az alakot, az arc pedig szobrászati” – ez nem reklámszlogen, hanem Jennifer Aniston, korunk egyik legnépszerűbb és legszebb színésznőjének véleménye.

Az egészséges életmód olyan híres támogatói, mint Kardashian nővérek és Kelly Osborn, aktívan forgatják a professzionális barnító termékek reklámjait.

Kate Moss egyszer beismerte, hogy az expressz barnulás használata további önbizalmat ad neki a forgatáson, és minden nap javítja a hangulatát.

A hollywoodi barnulási eljárás abból áll, hogy a cukornád kivonatot tartalmazó krémet speciális eszközök segítségével permeteznek.

Legfeljebb tizenöt percet vesz igénybe, amely után a tested csodálatos bronz árnyalatot nyer. A hatás egy-két hétig tart, és minden várakozást felülmúl!

Fontos tényező az eljárás korántsem tekinthető manapság biztonságosnak.

Az azonnali Hollywood barnulásnak gyakorlatilag nincs ellenjavallata – a bronzosító eljárás hipoallergén és nem okoz bőrirritációt.

Vedd fel a kapcsolatot a Trend automata szolárium hálózatával, hiszen szolárium csöveink ugyanezen megjelenést kölcsönöz, továbbá tartósabb és egészségesebb – és szolárium csöveink hatékonysága segít hangsúlyozni tested szépségét!