A bőr megfelelő víztartalmának megőrzése mellett ezek a készítmények még abban is segítenek, hogy a szoláriumban megszerzett csodás barnaság tartósabb legyen


Akármilyen szuper szolárium gépből is jössz ki, bőrödet mindig hidratálni kell utána


Ez nincsen másképp a Trend automata szolárium stúdióknál sem. Nálunk széles szoláriumkrém választék közül válogathatnak vendégeink, melyek javítják a szolizás élményét, és a bőr egészséges marad.


Most bemutatjuk, miért is fontos ezeknek a szolárium krémeknek a használata

A szoláriumban rengeteg UV-cső világítja a bőrödet, igen közelről.

Ezáltal nagy mennyiségű UV-sugár és hő éri a bőrfelületet viszonylag rövid idő alatt.

Habár a Trend szoláriumoknál csak és kizárólag prémium minőségű szolárium csövekkel találkozhatsz, a bőrápolást ekkor sem lehet elhanyagolni, ezek nem pótolják azt.

Senki sem szeretné, hogy hamar kikopjon a megszerzett barnaság, vagy, hogy túlságosan kiszáradjon a bőre. Többek között ezeket is segít megakadályozni egy jó szoláriumkrém.

NE HANYAGOLJUK EL EZT A LÉPÉST!

A szolizás nem csak annyiból tevődik össze, hogy befekszünk vagy beállunk a gépbe. Figyelni kell utána a megfelelő ápolásra, hogy bőrünk egészséges és szép maradjon.

Szoláriumkrém használatával a bőr nem fog kiszáradni, kipirosodni, hiszen segít megóvni a hidratáltságot.

Szolizás után ez nagyon fontos szerepet játszik, bőrödnek regenerálódásra és hidratálásra van szüksége. Nem szabad hagyni, hogy kiszáradjon a bőrünk, mert ennek több hátránya is lehet: viszket, fáj, hámlik.

Ezt mindenképpen jobb elkerülni!

A bőr megfelelő víztartalmának megőrzése mellett ezek a készítmények még abban is segítenek, hogy a szoláriumban megszerzett csodás barnaság tartósabb legyen.

Sokkal tovább fog tartani a színed, ha szolizás után szoláriumkrémet kensz fel magadra. Akár 40%-kal eredményesebb lehet a barnulás a krémeknek köszönhetően! Ki ne vágyna hosszan tartó, egyenletes barnaságra?

A SZOLÁRIUMKRÉMEK HASZNÁLATÁVAL EZ KÖNNYEDÉN ELÉRHETŐ

Ha ennyi előny még nem lenne elég, még mindig van mit mondanunk. Ezen kívül a szoláriumkrémek még vitaminokkal is táplálják a bőrt. C és E-vitamint juttatnak a bőrbe.

Ez rendkívül hasznos, hiszen a C-vitamin elengedhetetlen szervezetünk egészséges működéséhez, így mindig jól jön belőle a pótlás.

Az E-vitamin nagyon jót tesz a bőrnek is: antioxidáns hatású, és ez hozzájárul a bőr öregedési folyamatának lelassításához is, használatukkal megelőzhető az apróbb ráncok kialakulása.

Valóban rengeteg előnnyel jár a szoláriumkrémek használata! A krémek hidratálnak, szebben barnulsz tőlük, vitaminokat juttatnak bőrödbe, és még anti-aging azaz öregedésgátló hatással is bírnak.

Így hát minden szolizás után érdemes őket használni. Csak pár percet vesz igénybe pluszba, de bőröd egészen biztosan hálás lesz érte.

Hogyan lehet beszerezni ezeket a kiváló szoláriumkrémeket?

Nem kell elmenni sehova, nem kerülnek vagyonokba. Nálunk helyben, kényelmesen megvásárolhatod őket krém automatáinkból.

Minden szalonunkban – Szolnokon, Törökszentmiklóson, Budapesten, Cegléden, Abonyban és Tiszaföldváron – található krém automata, melyekben 35 különböző szoláriumkrém közül lehet válogatni.

Mindenki meg fogja találni a kedvére valót. Hogy megkaphasd, csupán annyit kell tenned, hogy bedobod a kiválasztott krém árát, beírod a kódját (melyet az ára mellett találsz) és az automata már ki is dobja.

Nagyon praktikusak, hiszen nem kell egy egész doboznyit megvenni, automatáinkban a krémek egyszeri használatra lettek adagolva. Ennek köszönhetően mindig kipróbálhatsz egy új félét!

Most már mindent tudsz a szoláriumkrémekről, ami számodra fontos lehet. Ha eddig nem használtad ezeket a készítményeket, akkor nagyon ajánljuk.

Ennyi előny mellett csak jó származhat belőlük!

A Trend automata szolárium stúdiókban a legmodernebb szolárium gépek mellett a legjobb szoláriumkrémeket is megtalálod.

A kettővel együtt érhető el az igazán gyönyörű, tartósan barna bőrszín.