Mindenki szeretne jól kinézni, sápadt bőr helyett ragyogó, aranybarna színt. Ezt persze napozással, vagy szolizással lehet elérni


Tudtad, hogy nyáron is jobb választás lehet a szoli? A szolárium nem csak télen, a hidegben tesz jó szolgálatot, amikor egyáltalán nem lehet kimenni napozni

Nyáron is számos előnye lehet a hagyományos napozással szemben.

Ismered azt az érzést, mikor legszívesebben lemennél a strandra napozni, de akkora hőség van, hogy felkelni is alig bírsz?

Ha el is mész egy strandra, annyian vannak, hogy le sem tudod tenni a törölköződet? Napozni otthon is lehet! Igen, de csak akkor, ha van az embernek egy nagy udvara.

Vagy csak este érnél rá, akkor meg már a nap sem süt? Több órán keresztül feküdnél egyhelyben, hogy utána leégj?

Ha mindezt el akarod kerülni, válaszd automata szoláriumaink egyikét – Szolnokon, Törökszentmiklóson, Tiszaföldváron Cegléden, Abonyban vagy Budapesten a 18. kerületben.

A tikkasztó nyári kánikulában nemigen van kedve kimozdulni az embernek. Főleg nem órák hosszát a tűző napon feküdni, hiszen a napon nem percek alatt fogsz lebarnulni.

Ez nagyon kártékony lehet, ugyanis a bőr könnyen megéghet a magas UV-sugarak miatt, utána napokig fájni, hámlani fog.

Ha nem megfelelő napszemüveget használsz, még a szemednek is árthatnak a sugarak.

Ezzel ellentétben, automata szoláriumainkban elég csak néhány perc, régebb óta szolizóknak 15 perc, és máris elkezdődhet a barnulás folyamata, vagy éppen a barna szín szinten tartása.

A BŐRÖD SEM FOG MEGÉGNI, HISZEN A MI CSÖVEINK NEM ÉGETNEK!

Nincs sok időd, esetleg tanulsz, dolgozol, vagy mindkettő?

Ha a szoláriumot választod, nem megy el az egész napod, elég, ha csak beugrasz, amikor időd engedi, ez lehet akár reggel is, vagy este, hiszen a nap 24 órájában nyitva vagyunk, időpontot sem kell foglalnod, így meg sem kell tervezned, mikor szeretnél menni.

A speciális szolárium szemüvegekkel pedig a szemed is teljes biztonságban van.

Nem mindenkinek van lehetősége a saját udvarán fekve napozni, ezért másik opciónak marad a strand és a törölköző.

Bosszantó tud lenni, ha le is jutsz a strandra, a tömeg miatt nem tudsz kényelmesen napozni, folytonos hangzavar van, esetleg vízzel is lefröcskölhetnek váratlanul.

NÁLUNK ERRE IS TALÁLSZ MEGOLDÁST!

Ha nincs udvarod, és nem szívesen választod a strandot, ha csak a napozás a célod, az automata szolárium kitűnő választás.

Hiszen a modern, kényelmes szolárium gépben egyedül vagy, nem zavar senki.

Emellett zene is szól a barnulás közben, amit, ha akarsz, kedved szerint ki is tudsz kapcsolni, így teljes csendben és nyugodtságban adhatod át magad a szolizás élményének.

A hagyományos, természetes napozáskor az a veszély is fennáll, hogy a bőröd nem egyenletesen barnul le.

A naptej egyrészt nem minden esetben véd tökéletesen (például, ha túl alacsony faktorszámút használsz), vagy ha nem kened be a tested mindenhol, elég csúnya végeredményre számíthatsz.

Egyik helyen leéghetsz, másik helyen pedig fehér maradhatsz, és ha bikiniben napozol természetesen annak a nyoma is meglátszik majd.

Ha nem szeretnél bikinicsíkot, és egyenletlen barnulást égéssel kombinálva, menj szoláriumba, hiszen ott mindenhol éri testedet az UV-fény, és nem fogsz leégni sem.

Emellett nem csak a természetes napfényből, hanem a szoláriumból is nyersz vitamint, ami még egy előny.

Ugye mennyivel könnyebben és gyorsabban érheted el a vágyott bőrszínt, ha szoláriumba mész?

Barnulj egyszerűen, kellemetlenségek nélkül!