Most bemutatjuk Neked az ideális gyakoriságú és idejű szoláriumozást, hogy bőröd a lehető legszebb lehessen!


Még csak most kezdted a szolizást, és bizonytalan vagy, milyen időközönként érdemes elmenned?

Vagy már régebb óta jársz alkalmanként, de szeretnéd tudni, hogy milyen gyakran kell járnod ahhoz, hogy a barna színed hosszútávon megmaradjon?

Most bemutatjuk neked az ideális gyakoriságú és idejű szoláriumozást, hogy bőröd a lehető legszebb lehessen!

Először is, két dolog van, amit mindenképpen figyelembe kell venned az időtartamot és a gyakoriságot illetően. Ez pedig nem más, mint a bőrtípusod, és az, hogy kezdő vagy-e a szolizás világában, vagy már régebb óta jársz.

Ha nagyon világos bőröd van, és még sosem jártál szoláriumban, akkor semmiképpen se menj hosszú időre!

Néhány perccel érdemes kezdened, különben a túl hosszú idő árthat érzékeny bőrödnek.

Barnulj folyamatosan, egészségesen!

Túl gyakran se menj, hiszen bőrödnek szüksége van a regenerálódásra, a pihenésre. Menj heti kétszer, először rövid időkre, majd, ha már látod, hogy bőröd tónusa sötétebb, növelheted az időtartamot.

Azt nagyon fontos tudnod, hogy ha már hozzá is van szokva a bőröd a szolárium UV-csöveihez, akkor is legalább 48 óra teljen el két szolizás között.

A „gyakorlottabb” barnább bőrnek is szüksége van regenerálódási időre, hidratálásra. A hidratált bőr érdekében használj szolárium krémet!

A TREND AUTOMATA SZOLÁRIUM STÚDIÓKNÁL 35 KÜLÖNFÉLE SZOLI KRÉM KÖZÜL VÁLOGATHATSZ, MELYEK MAGAS FOKÚ HIDRATÁLTSÁGOT NYÚJTANAK BŐRÖDNEK, ÉS A BARNULÁST IS ELŐSEGÍTIK!

Ha már többször jártál szoliban, és sötétebb a bőröd, akkor befekhetsz 15-20 percre is, ez relaxáló élményt nyújt, és szépen fenn tudod tartani a barna színt, hogy ne kopjon ki.

Ahhoz, hogy megmaradjon a szín, használnod kell szoláriumkrémeket, és rendszeresen szoliba kell járnod. A Trend automata szolárium stúdió gépeivel színed egyenletes és hosszantartó lesz!

A SZOLÁRIUMOZÁS LEGMAGASABB ÉLMÉNYÉT ADJÁK NEKED A TREND SZOLÁRIUM HÁLÓZAT STÚDIÓI, BUDAPESTEN, CEGLÉDEN, ABONYBAN, SZOLNOKON, TÖRÖKSZENTMIKLÓSON ÉS TISZAFÖLDVÁRON.

Járj rendszeresen szoláriumozni, bármikor!

Hiszen a mi szalonjaink automaták, 0-24-ben nyitva állnak, az év összes napján. Bejelentkezés sem szükséges, akkor érkezel, amikor időd engedi.

Ha a mi automata szoláriumaink egyikét választod, akkor biztos, hogy eljutsz a szoliba, hogy megőrizd barna színed!

Mennyi idő alatt alakul ki a vágyott szín?

Bizonyára Téged is ez érdekel a legjobban. Ne hidd azt, hogy első alkalommal hosszú benntartózkodással szépen lebarnulsz!

Sajnos ilyenkor az ellenkezője történik. Bőröd károsodhat, fájni fog, ha a nem megfelelő időt töltöd benn a gépben.

A Trend automata szoláriumok csövei a legbiztonságosabb és legmodernebb technológiát alkalmazzák, de ettől függetlenül is nagyon kell figyelned bőröd egészségére és a megfelelő időtartamra.

Persze sokkal kevesebb az esélye a károsodásnak, ha minőségi szoláriumot választasz, így válaszd Te is a Trend automata szoláriumokat!

Körülbelül 3-4 hét alatt alakulhat ki a vágyott bőrszíned, fokozatosan. Ha már megszerezted a szép barnaságot, elveszni se hagyd!

Legyen egész évben gyönyörű színe bőrödnek! Hogy fenntartsd a színt, járj heti egyszer-kétszer szolárium stúdióba.

Ha nyaralni indulsz egy forró országba, és szeretnéd megalapozni színedet, felkészíteni bőrödet, ekkor is kiváló választás számodra a szoli.

Bőröd ellenállóbbá válik az erős napsugarakkal szemben, már lesz egy alap barnasága, így sokkal kisebb az esélye, hogy leégsz. Ilyenkor is jó, ha a nyaralás dátuma előtt legalább egy hónappal elkezdesz szoliba járni.

Menj te is szoláriumba, érd el a vágyott, csodálatos, napbarnított bőrt egyszerűen!

Most már tudod, milyen gyakran érdemes menned, és mennyi idő alakul ki a színed.

Vágj bele Te is!