Te is barna bőrre vágysz, hiszen ez vonzó, gyönyörű és üde. Mindezt a rendszeres, minőségi szolizással tudod elérni

Azt se feledd, hogy nálunk a Trend automata szolárium stúdióiban biztonságos a szolizás, a mi csöveink nem égetnek!


Nem vagy elégedett túl világos, fehér bőröddel? Barna bőrről álmodozol? Eleged van már a napozásból, túl nagy a forróság, és folyton leégsz?

Felejtsd el mindezt, és próbáld ki automata szoláriumaink egyikét Budapesten, Cegléden, Abonyban, Szolnokon, Törökszentmiklóson vagy Tiszaföldváron, mellyel könnyedén elérhető a vágyott barna bőrszín.

Te melyik bőrszínt találod vonzóbbnak?

Egy fakó, túl világos, sápadt bőrt, vagy egy üde, napbarnított, élettel telit?

Bizonyára Te is az utóbbi mellett teszed le a voksod. Sokkal vonzóbbnak és egészségesebbnek tűnik a bőröd, ha van egy kis színe.

Egy fakó bőr akár az egészségtelenség látszatát is keltheti. Nem véletlen van minden sztárnak, színésznek, modellnek gyönyörű napbarnított bőre a televízióban és a címlap fotókon, hiszen ez adja meg szépségük alapját.

Legtöbben szeretnénk rájuk hasonlítani, és tökéletesnek tűnni, mint ők.

A bőröd Neked is lehet épp olyan szép! Éppen ezért szeretnénk mi is sötétebb bőrtónust, hogy a lehető legcsodálatosabbak lehessünk a hétköznapokon is.

Ez még akár az önbizalmadat is növelheti. Mindez nem csak álom, nem csupán egy illúzió!

A SZOLÁRIUM ELHOZZA ÉLETEDBE A VÁLTOZÁST, VÉGRE TE IS BARNA BŐRREL RAGYOGHATSZ, NE LEGYÉL TÖBBÉ FAKÓ ÉS SÁPADT!

Ha nagyon világos a bőröd, az azon a hátrányon kívül, hogy egészségtelen kinézetet nyújt, még azt is megakadályozhatja, hogy olyan színű ruhákat vegyél fel, amilyeneket szeretnél.

Bizonyos színek még jobban sápaszthatják fehér bőrödet, így azok nem állnak rajtad túl előnyösen. Ez még egy ok, hogy barnább bőrt varázsolj magadnak, melynek eszköze a Trend automata szolárium stúdió gépei!

Egy jeles alkalomra készülsz? Netán az esküvődre?

Ilyenkor a legtöbb menyasszony barnább bőrre vágyik, hogy minél szebb lehessen a nagy napon. A szolárium ebben az esetben is a legjobb választás.

Ne csak egy alkalom erejéig legyen gyönyörű bőröd! Járj szoláriumba rendszeresen, hogy megőrizd bőröd barnaságát! A barna bőr nem elérhetetlen, a mindennapokban is csodás bőrtónussal ragyoghatsz a Trend automata szolárium hálózat szolgáltatásainak köszönhetően.

Te is szeretnéd megóvni bőrödet a leégéstől?

Nagyon kellemetlen, mikor ég, fáj, hámlik, rosszabb esetben hólyagosodik a bőrfelületed. Akkor is jól jön, ha már eleve barna a bőröd, ha nyaralni indulsz.

Nem csak ekkor, de a nyárra is fel kell készíteni bőrödet. A nap UV-sugarai igen károsak, és könnyen leéghetsz, ha nem megfelelően véded a bőrödet, vagy ha túl sokat tartózkodsz kint a szabadban.

Ennek esélye lecsökkenthető azzal, ha szoláriumba jársz, bőröd barna lesz, ennek köszönhetően ellenállóbbá válik a természetes UV-sugarakkal szemben.

Ez azért van így, mert a szolárium gépek csövei a nap UV-sugarait utánozzák, viszont csak a nem káros sugarakat alkalmazzák.

Viszont egyáltalán nem csak nyáron lehet barna a bőröd! Télen különösen hasznos a szolárium. Ilyenkor ugyanis esélyed sincs napozni, még ha szeretnél sem.

Legyen a hideg hónapokban is napbarnított bőröd, mintha most érkeztél volna haza egy trópusi nyaralásról!

Emellett az is egy óriási pozitívum, hogy a szolárium fénycsövei vitamint bocsátanak ki, amit télen muszáj pótolni.

Ne várakozz tovább!

Te is barna bőrre vágysz, hiszen ez vonzó, gyönyörű és üde. Mindezt a rendszeres, minőségi szolizással tudod elérni. Azt se feledd, hogy nálunk biztonságos a szolizás, a mi csöveink nem égetnek!

A legnagyobb fokú biztonság és a legszebb barnulás érdekében pedig használj szoláriumkrémet, melyeket könnyedén megvásárolhatsz automatáinkból.