A szoláriumokban használatos UV csövek típusai nagy eltéréseket mutathatnak egymáshoz képest


Ezért is fordulhat elő, hogy míg az egyik szoláriumban a szokásos idő alatt nem történik érdemi eredmény, a másikban akár ennyi idő alatt csúnyán meg is éghet a bőrünk

A korai szolárium gyártók azt gondolták, akkor elégítik ki leginkább a felhasználók igényeit, ha egyre erősebb hatásfokú csöveket hoznak létre.

Ennek az lett az eredménye, hogy egy idő után még a nagyon edzett, barnulásra kifejezetten hajlamos bőrű egyének is néhány perc alatt megégtek egy-egy erősebb csövű szoláriumban.

Ez egy nagyon komoly lecke volt a gyártók és az üzemeltetők számára is

Hiszen a szoláriumozással kapcsolatos negatív sztereotípiák felerősödtek, a felhasználók egyre ritkábban, kevesebb időre vették igénybe a gépeket és az érzékeny bőrűek szinte egyáltalán nem is jártak már szoláriumozni.

Az Európai Unió az utóbbi években nagyon szigorú szabályozásokat vezetett be, ami a szoláriumok UV csöveinek megválasztását komolyan korlátozza.

Tette mindezt annak érdekében, hogy a szolárium üzemeltetők egy valóban értékes, elvárásoknak megfelelő eredményt garantáló szolgáltatást tudjanak vendégeik számára nyújtani.

Ebből is adódik a prémium cső elnevezés, ha ezt látjuk, szinte biztosak lehetünk benne, hogy bőrünk biztonságban van a korábbi szoli csövek változataihoz képest.

Ahhoz azonban, hogy az eredmény mindenképpen szép, mély barnaság legyen, ismernünk kell bőrünk típusát és határainkat!

A 0,3-as cső ugyan sokkal kedvezőbb hatású a bőrre, mint elődei és sokkal szebb, mélyebb és tartósabb barnaságot biztosít, ugyanakkor ezt sem lehet vég nélkül és korlátlanul alkalmazni a bőrön.

A PRÉMIUM FÉNYLEADÁS A FÖLDÖN MÉRHETŐ LEGMAGASABB FÉNYERŐSSÉG, EZT MÉRHETJÜK AZ EGYENLÍTŐ MENTÉN, DÉLBEN A TŰZŐ NAPON ÁLLVA

Így már bizonyára érthető, miért is nem szabad egy fehérebb típusnak befeküdnie vagy beállnia a szoliba rögtön 20 percre vagy fél órára!

Ugyanakkor, a technológia vívmányainak köszönhetően a szolárium csövek jóval biztonságosabb mechanizmus mentén funkcionálnak, szabályozva van bennük az UV különböző típusainak kibocsájtása, így eredményképpen szép, egyenletes és hosszútávon barna végeredményt biztosíthatnak, ha megfelelő mértékben használjuk őket.

A régi típusokhoz képes ezeket a gépeket átlagban egy egységgel, vagyis megközelítőleg 3 perccel használhatjuk több ideig.

Szolárium hálózatunk kuriózuma, hogy nálunk a prémium UV csövek mellett Redlight technológiás fénycsövek is helyet kaptak minden egyes szolárium berendezésben.

Ez a fényterápiás eszköz szépen egészíti ki az UV hatásait, képes növelni a b őr hidratáltságát és a kollagén termelődését is egyaránt, így még tovább csökkenthetjük vele a szolárium hatására megjelenő, esetleges negatív hatásokat!

Ha eddig a régmúltban szerzett negatív tapasztalatok miatt féltél egy szoláriumba ellátogatni, akkor engedd el kétségeidet és látogass el hozzánk szolnoki, törökszentmiklósi vagy tiszafüredi stúdiónkba.

Kezdj kisebb időtartammal, azután, ha úgy látod, bőröd többet is elbír, fokozatosan emeld a dózist! Ha így teszel, a végeredmény egész biztosan szép, egyenletes, mélybarna és tartós bőrszín lesz!

Persze, nem tudunk egy fehér bőrű típusból karibi típust varázsolni, de segíthetünk abban, hogy bőröd adottságaihoz képest, kihozhasd abból a lehető legtöbbet!

Szoláriumaink bejelentkezés nélkül, éjjel-nappal, akár ünnepnapokon is igénybe vehetőek!

Gyere el hozzánk, és próbáld ki modern, biztonságos és kényelmes gépeinket!