+36 30 186 1640 veba85@gmail.com


Legyen egyenletesen barna bőröd, mely természetes hatást nyújt!

Amiatt is bizonytalankodhatsz, mert nem tudod biztosan, mit hogyan kell csinálni, főleg egy automata szoláriumban


Sohasem voltál még szoláriumban, de te is napbarnított bőrre vágysz?

Nem mertél még elmenni, mert félted bőröd egészségét? Most megtudhatod, hogy miért nem kell tartanod attól, hogy bőröd tönkremegy, sem attól, hogy valami baj ér téged!
Minden kétséged el fog tűnni.

A Trend automata szoláriumoknál minőségi szolgáltatást kaphatsz, így bőröd is és Te is teljes biztonságban vagy.

PRÓBÁLD KI A LEGNAGYOBB NYUGODTSÁGGAL SZALONJAINK EGYIKÉT BUDAPESTEN, CEGLÉDEN, ABONYBAN, SZOLNOKON, TÖRÖKSZENTMIKLÓSÓN, VAGY TISZAFÖLDVÁRON!

Tényként lehet róla olvasni az interneten, hallani mindenhonnan, hogy a szolárium káros hatással van a bőrünkre, roncsolhatja azt, öregíti, és megnöveli a bőrrák kockázatát.

Ez azonban nem teljesen igaz. Mindig legyél jól tájékozott! Ha a legjobb minőségű szolit választod, és tudod a szoláriumozás alapszabályait, akkor Neked egyáltalán nem kell ilyen szörnyűségektől tartanod.

Ehelyett, amellett, hogy csodás barna bőrt kapsz végeredményül, bőröd még egészséges is marad, nem fog megégni, és nem fog roncsolódni.

A Trend automata szolárium hálózat ezt garantálja számodra, hiszen a legjobb, legmodernebb szolárium csöveket és technológiákat alkalmazzuk gépeinkben.

Attól sem kell tartanod, hogy a szolárium gép használata után bőröd túlzottan kiszárad.

Többek között ezt a problémát is megelőzik a szoláriumkrémek. Ezeket minden szolizás után alkalmazd bőrödön, így az hidratált marad!

KRÉMAUTOMATÁINKBAN SZÉLES VÁLASZTÉK ÁLL RENDELKEZÉSEDRE

Nem csak a regenerálódást segíti elő, hanem a gyorsabb és egyenletesebb barnulást is, sőt, még a bőr öregedését is meggátolja. Nálunk nem kapsz foltos végeredményt!

Legyen egyenletesen barna bőröd, mely természetes hatást nyújt!

Amiatt is bizonytalankodhatsz, mert nem tudod biztosan, mit hogyan kell csinálni, főleg egy automata szoláriumban.

Mindig tudd, hogy bőrtípusodhoz mérve mennyi időt tölthetsz benn maximum a szolárium gépben.

Ezzel minden probléma megelőzhető. Ha bizonytalan vagy ebben, akkor se ess kétségbe. Szolárium stúdióinkban részletes tájékoztatók vannak kihelyezve vendégeink számára, így mikor megérkezel, a szolárium használata előtt nyugodtan elolvashatod, így már biztosan tudni fogod, mi a teendőd, mennyi időt kell benn lenned a gépben.

Automatáink használata rendkívül egyszerű, bárki tudja kezelni őket!

Nézd meg szolárium szalonjaink hangulatos bemutatóvideóit, melyben mindent megmutatunk számodra, hogy a lehető legegyszerűbben menjen a folyamat!

Ez ne tartson vissza attól, hogy végre Te is napbarnított bőrrel ragyoghass.

Attól se félj, hogy nem fogsz tudni kiszállni a gépből. Ez nem fog előfordulni, hiszen automata szoláriumaink pontosan kiszámolják az időt, annak arányában, hogy mennyi pénzt dobtál be.

Ennek köszönhetően akár másodpercre pontosan is be tudod ezt állítani.

Értékeid is biztonságban vannak, amíg a szolárium szolgáltatásait élvezed, hiszen biztonságosan zárt ajtók mögött barnulhatsz a legnagyobb kényelemben, így az a kellemetlenség sem fog érni Téged, hogy valaki rád nyitja az ajtót. Egyértelműen látszik az is, hogy melyik gép foglalt.

Talán azért sem mertél eddig belevágni a szolizásba, mert tartottál attól, hogy ez nem higiénikus, hiszen mégiscsak ugyanoda kell befeküdnöd, vagy beállnod, ahol már sokan mások is megfordultak előtted.

A Trend automata szoláriumoknál azonban emiatt sem kell aggódnod!

Nálunk minden tiszta, 100%-ig higiénikus, minden vendég a kihelyezett fertőtlenítőkkel és papírtörlőkkel tisztítja meg maga után a gépeket, de emellett természetesen napi többszöri takarítás is folyik az épületekben.

Az álló szolárium gépekhez pedig kihelyezett higiéniai lapok vannak talpad számára, így nem is kell közvetlenül a géppel érintkezned.

Eloszlattuk kételyeidet, ugye? A szoláriumozás egy nagyszerű dolog!