A Trend szolárium hálózat nem csak az egyszerű szoláriumozás élményét, de számos extra funkciót és kiegészítő szolgáltatást is kínál felhasználói számára

Maga a szolárium stúdiók kialakítása is rendkívül ügyfélorientált, teljességgel automatizált, teret enged a spontán döntéseknek és a legideálisabb időben történő használatnak

Hozzánk jöhetnek vendégeink hajnalban, vagy akár éjjel, hétvégén és ünnepnapokon is, hisz szoláriumaink 24 órában, az év 365 napján rendelkezésre állnak.

A használat nem bejelentkezéshez kötött, érkezési sorrendben történik.

Az ajtón bejutva egy automata szolgálja ki a legmesszemenőbb igényeket is.

Vendégeink maguk választhatják ki, hogy melyik gépet szeretnék aktuálisan használni, hogy álló, vagy inkább fekvő berendezést preferálnak.

A szoláriumozási idő akár másodpercre is beállítható, így mindenki egyedi igényeinek megfelelő időt tölthet a kiválasztott gépben.

Ha nem vagy biztos benne, a Te bőröd milyen típusú, mennyi szolizási idő lenne számodra ideális, csak időzz el egy kicsit az automatánál, ahol részletes tájékoztatás alapján biztosan megfontolt döntést hozhatsz.

Nagyon fontosnak tartjuk ügyfeleink biztonságát és egészségét, így mindenkit arra buzdítunk, tájékozódjon körültekintően, mielőtt szoláriumozásba kezd.

Ugyanis ezek a berendezések lehetnek bőrünkre és testünkre kedvező hatással, ugyanakkor árthatnak is, ha nem ismerjük a megfelelő mértéket.

Miután kiválasztottad a gépet és az ideális időt, még magas minőségű, szolárium használathoz tervezett kozmetikumok közül is válogathatsz.

Ezeket szintén ki tudod fizetni az automatán keresztül (papírpénzzel is), és rögtön kézhez is kaphatod, hogy növelhesd bőröd ápoltságát, barnulásod hatásfokát.

Tudjuk, hogy a hölgyek esetében rendkívül fontos a smink alapos eltávolítása, így erre egy külön helyiséget, kényelmes és felszerelt környezetet alakítottunk ki a számukra minden egyes stúdiónkban.

Nálunk nem kell a sötétben, tükör nélkül elvégezni a sminklemosás folyamatát, így minden kedves hölgy vendégünk arcbőre a legnagyobb biztonságban lehet.

A gépek egytől egyig a legmagasabb szakmai követelményeknek is megfelelnek, szélesek, kényelmesek és automatizáltak.

Álló berendezéseink egy különleges rezgésterápiás talppal is felszereltek, így szolizás közben nem csak a csodálatosan barna bőrszínt, de a narancsbőr csökkentését is elérhetjük és még jól is szórakozhatunk mindeközben.

Természetesen használat közben a gépek zenét is biztosítanak, melynek hang erejét egyénileg mérlegelve szabályozhatják, vagy akár ki is kapcsolhatják vendégeink.

A GÉPEK EGYSÉGESEN CSÚCS TECHNOLÓGIÁS, KÍMÉLETES 0.3-AS UV CSÖVEKKEL VANNAK FELSZERELVE.

Ezt ötvöztük a Redlight technológia áldásos hatásaival, melynek köszönhetően fokozódhat a bőrben a kollagén termelődés, így a végeredmény puhább, selymesebb és simább bőr is lehet.

Ez a kombináció szinte egyedülállóan csökkenti a szoláriumozás közben elszenvedhető károk lehetőségét, nálunk nem kell félnie senkinek, hogy megég, foltos lesz, vagy éppen ráncossá válik bőre!

Ha bárki olyan problémába ütközik szolárium stúdióinkban, melynek megoldásához segítségre van szüksége, pusztán egy gombot kell megnyomni, és az üzemeltető már a helyszínen is terem.

És mivel tudjuk, hogy szolizás után jól esik egy pohár hűsítő víz, ennek elfogyasztására is biztosítunk lehetőséget!

Nálunk a magas színvonal, a kulturált és tiszta környezet nem számít extrának, ez alapkövetelmény, melyre minden egyes nap nagy figyelmet fordítunk.

Szolárium gépeinket gyakran fertőtlenítjük, a helyiségeket rendszeresen takarítjuk, hogy se fertőzésveszélynek, sem pedig kellemetlen kosznak ne legyenek vendégeink kitéve!

Látogass el hozzánk, és ismerd meg a szoláriumozás legmagasabb színvonalát!