Van a szolizásnak egy sokak által ismert és megszokott forgatókönyve, de akár azt is mondhatnánk, rituáléja


A szolizni vágyó vendég felhívja telefonon a szolárium stúdiót, és megpróbál időpontot kérni

Mivel mindenki csak délután, a munka végeztével ér rá, kiderül, hogy az általa legjobban szeretett gép aznap már biztosan nem lesz szabad, de másnap sem.

A szoli hamar zár, be kell hát érnie egy másik géppel, amit nem kedvel annyira, de a barna szín érdekében meghozza ezt az áldozatot.

Majd felkeresi a stúdiót, kivárja a csúszást, próbál elbeszélgetni a recepcióssal, aki folyton siet, kapkod, hogy mindenkit ki tudjon szolgálni, végezzen a fertőtlenítésekkel és még a visszajáró pontos kiszámolására is próbál koncentrálni…

Na ez az a folyamat, amit nálunk, a Trend szoláriumokban biztosan nem fogsz soha megtapasztalni!

A szolizást egy teljesen új, magasabb szintre emeltük a tökéletesen automatizált működtetéssel.

Kiküszöböltük az összes hibaforrást, a feszengést és lehetővé tettünk mindent, ami által a szolárium használat a lehető legkellemesebb és gördülékenyebb élmény lehet.

Képzeld el, hogy mostantól spontán, akár az éjszaka közepén, vagy hajnalban, munkába menet, de munkaszüneti napokon is beugorhatsz a szoliba!

Hihetetlen? Mi megvalósítottuk!

Az automatizálás egyik rendkívüli előnye, hogy nem szükséges vendégeinknek nyitva tartáshoz igazodnia, szoláriumaink 0-24 óráig rendelkezésre állnak az év minden egyes napján.

Ebből adódóan nem alakulnak ki nagy tumultusok a sűrű időszakokban, a vendégek szépen eloszlanak időben, tényleg mindenki akkor érkezhet, amikor ideje megengedi.

A mechanizmus lehetővé teszi azt is, hogy előzetes bejelentkezés nélkül érkezzenek vendégeink.

Pusztán az ajtónál kell felhívni egy ingyenesen hívható telefonszámot, de ezt is csak amiatt, hogy kinyíljon az ajtó.

A belépést követően a falra szerelt automata segítségével kiválaszthatjuk a gépet, beállíthatjuk a kívánt időtartamot másodpercre pontosan, és a fizetést is el tudjuk rendezni egyidejűleg.

De akár magas minőségű, szoláriumozáshoz kiváló kozmetikumokat is lehet vásárolni! Az automata 50, 100 és 200 Forintos pénzérméket, valamint 1000 és 2000 Ft-os bankjegyeket tud elfogadni.

Vállalkozásunk roppant nagy figyelmet fordít a maximális biztonságra, ezért a szolárium teljes területét kamerarendszerek figyelik.

Kivételek ez alól természetesen a kabinok, ahol vészjelző gombok vannak elhelyezve arra az esetre, ha valakinek segítségre lenne szüksége.

Az ajtók belülről zárhatóak, kívülről pedig csak egy speciális kulcs segítségével lehet őket kinyitni, ezért nem kell attól sem tartania senkinek, hogy használat közben valaki más is benyit a helyiségbe.

Emelet pedig természetesen a kabinba bevitt értékek is maximális biztonságban lehetnek addig, míg tulajdonosuk a szolárium gépben tartózkodik.

A biztonságra való törekvésünk maximálisan kiterjedt a gépek és a benne található csövek megválasztására is.

STÚDIÓINKBAN KIZÁRÓLAG ULTRAMODERN, 0.3-AS CSÖVEKKEL FELSZERELT GÉPEK HASZNÁLHATÓAK, KIEGÉSZÍTVE REDLIGHT TECHNOLÓGIÁVAL, AMI SERKENTENI KÉPES A BŐR KOLLAGÉN TERMELÉSÉT.

Így a végeredmény nem csak csodálatosan barna és egységes, de selymes és puha bőr is lehet akár néhány alkalom után!

A stúdiók etikettje megköveteli, hogy minden vendégünk maga előtt és után is fertőtlenítse a készülékeket, melyekhez természetesen a tisztítószert és a papírt is biztosítjuk.

Ugyanakkor mi magunk is rendszeres fertőtlenítéseket végzünk, hogy a lehető legnagyobb biztonságban tudhassuk a nálunk barnulókat.

Nézz be hozzánk, és vedd igénybe budapesti, abonyi, ceglédi, szolnoki, törökszentmiklósi vagy tiszafüredi szoláriumaink valamelyikét reggel, délben, este vagy akár éjszaka, és hidd el, nem fogod megbánni!

Egy modern környezet vár majd, luxus és kényeztető élménnyel, a végeredmény pedig minden elképzelésedet felül fogja múlni.