Nem számít, milyen modern a szolárium, hozzáértő promóció nélkül egyszerűen nincs jövője

Bakó Krisztián szabadúszó marketinges arról beszélt, hogyan lehet növelni Trend automata szolárium stúdiók iránti keresletet


A Trend automata szolárium stúdiók népszerűsítésének fő pontja az, hogy egy adott közönség számára megfelelő legyen.

A szolárium típusa a célkliens portréjától függ. A Trend automata szoláriumok látogatói külső tényezők által vezérelt emberek.

Meglehetősen mobilak és kihívó reklámoknak vannak kitéve. Ugyanakkor a nyújtott szolgáltatások minősége nem elsődleges számukra.

Az eredmény fontos – a fülbemászó és extravagáns megjelenés

Ezért a szolárium hirdetéseknek közvetlenül az „élőhelyükön” kell megjelenniük: „Facebook” „Instagram” és természetesen a Google felületén.

Szintén hatékonynak bizonyult a szolárium népszerűsítése az üzletekkel való együttműködés, szórólapok és kuponokon keresztül.

Promóciós jutalom is megfelelőnek bizonyult, például X szolárium perc ajándékba posztjaink megosztói között.

MELLESLEG! Az ügyfelek vonzásának jó eszköze a teljesen automatizált szolárium stúdió szolgáltatás.

Ez a szolgáltatás lehetővé teszi a Trend automata szolárium stúdiók számára, hogy 0-24 órában látogatható legyen a szolárium hálózat bármely stúdiója.

A KÖZÖNSÉG VONZÁSÁNAK ELŐSEGÍTÉSE ÉRDEKÉBEN AZ ALÁBBI LÉPÉSEK BEVEZETÉSÉT TETTE INDOKOLTTÁ MARKETINGESÜNK:

-Hűségprogramok törzs- és az új ügyfeleknek.
-Vonzó percdíjak.
-Folyamatosan új akciók bevezetése. Pl; Tavasszal: Ilyenkor az emberek felkeresik a szoláriumot, hogy felkészítsék bőrüket az aktív napozásra.
-Helyszín megválasztása, hogy ne csak törzsvendégek jöjjenek oda, hanem véletlenszerű látogatók is érkezzenek.
-Annak megtanulása, hogy képesek legyünk válaszolni az ügyfél minden kérdésére, udvariasan.
-A szolárium látogatónknak szolgáltatások és termékek bevezetée – kiváló minőségű kozmetikumok az elhelyezett automatáinkból, amelyek elősegítik a jó barnulást.

​​​​​​​A modern világban a megjelenés fontos szerepet játszik: az ápolt test, a káprázatos mosoly és a lebarnult bőr a sikeres ember tulajdonságai.

Éppen ezért a Trend automata szolárium stúdió hálózat megnyitásainak ötlete nem veszíti el relevanciáját, és rendíthetetlenül keressük az újjabb helyszíneket, ahol megnyíthatjuk kedvenc szolárium stúdiódat, a Trend automata szoláriumot!