A szolizás egy remek módszer a pihenésre, a stressz levezetésére, és eközben még a bőröd is megszépül

A fekvő szoláriumban egyértelműen fekszel a szolárium gépben, pihenés közben barnulhat bőröd, és nálunk még kellemes zene is szól eközben!


Szeretnél elkezdeni szoláriumba járni, de nem tudod, hogy az álló vagy a fekvő szoli nyújtja a jobb eredményt számodra?

Kíváncsi vagy, hogy melyiknek milyen előnyei vannak? Amennyiben igen, olvasd tovább ezeket a sorokat, hiszen itt választ kapsz kérdéseidre!

Ráadásul, bármelyik mellett is döntesz, a Trend automata szolárium stúdióknál álló és fekvő szolik is vannak, így bármelyiket kipróbálhatod Budapesten, Cegléden, Abonyban, Szolnokon, Törökszentmiklóson vagy Tiszaföldváron.

Mindkettő típussal, az állóval és a fekvővel is ugyanolyan szépen le lehet barnulni, de mindenkinek van preferenciája, hogy melyiket kedveli jobban.

A fő különbség természetesen az, hogy előbbiben állnod kell a gépben, utóbbiban pedig feküdnöd. A Trend automata szoláriumoknál mindkét típusú gép használata nagyon egyszerű!

Nem kell attól tartanod, hogy nem fogod tudni őket megfelelően kezelni

Ami az álló és a fekvő szoláriumok közös előnye, az többek között a D-vitamin kibocsátás, a hangulat javítása, a pattanások leszárítása, a striák elhalványítása és persze a ragyogó barna bőr elérése.

MÁR EZEK AZ ELŐNYÖK IS IGEN VONZÓAK, DE MIKET TUD MÉG EZEN KÍVÜL KÜLÖN-KÜLÖN A KÉT KÜLÖNBÖZŐ SZOLÁRIUM GÉP?

Lássuk először a fekvő szolárium gép előnyeit. Relaxálásra vágysz a nap végén? Akkor a fekvő szoli lehet számodra a legjobb döntés.

A szolizás egy remek módszer a pihenésre, a stressz levezetésére, és eközben még a bőröd is megszépül. A fekvő szoláriumban egyértelműen fekszel a szolárium gépben, pihenés közben barnulhat bőröd, és nálunk még kellemes zene is szól eközben!

Ha szeretnéd, ezt ki is tudod kapcsolni, hogy teljes csendben relaxálhass. És igen, valóban szolizhatsz a nap végén, munka után, vagy esetleg este is, hiszen automata szoláriumaink a nap 24 órájában nyitva vannak, és várják vendégeit!

A fekvő szoláriumok fénye kevésbé erős, ezért lehetséges több ideg benn tartózkodni, mint az állóban, és a hosszabb időtartamnak köszönhetően nagyon kellemes relaxáló élményt kaphatsz.

TE SEM SZERETNÉD EZT KIHAGYNI?

Akkor menj el automata szoláriumaink egyikébe, és add át magad a fekvő szolizás pihentető élményének! Végeredményképpen nem csak üde, barna bőrt kapsz, hanem kitűnő hangulatot is!

Nem mertél eddig szoláriumba menni, mert klausztrofóbiás vagy, félsz a bezártságtól? De mégis barna bőr után epekedsz?

Ne aggódj, erre is van megoldásunk! Ebben az esetben számodra kiváló választás lehet az álló szolárium. Ugyan itt is egy zárt helyen vagy, de állsz, és több szabad helyed van, mint egy fekvő szoliban. Itt nem fogsz félni!

Ne mondj le a barna bőrről valótlan félelmeid miatt!

Nem is kell sok ideig benn lenned, hiszen az álló gépek csöveinek fénye erősebb, így hamarabb barnulsz.

Még egy előnye az álló szolinak, hogy itt egyenletesebben éri bőrödet az UV-fény, így biztos, hogy mindenhol szépen le fogsz barnulni, nem tud előfordulni az, hogy egyes helyeken kevésbé barnulsz.

Többen azért kedvelik jobban az álló szoláriumokat, mert higiénikusabbnak tartják őket, hiszen itt valóban nem kell feküdnöd a gépben, csak állsz benne.

Viszont a Trend automata szoláriumoknál a legmagasabb fokú tisztaság és higiénia vár, bármelyik gépet is válaszd! Ettől egyáltalán nem kell tartanod.

Dönts, hogy melyik fajta tetszik jobban, vagy próbáld ki akár mindkettőt!