+36 30 186 1640 veba85@gmail.com

Szeretnél egész évben csodálatosan barna lenni, de nincs időd vagy kedved a hagyományos szoláriumokban sorban állni?

A Trend automata szolárium stúdió neked való!

A Trend automata szolárium stúdió neked való!

Ez a forradalmi szoláriumozási szolgáltatás lehetővé teszi, hogy bármikor, akár éjjel-nappal, akár ünnepnapokon is élvezhesd a szoláriumozás előnyeit, anélkül, hogy személyzettel találkoznál.

Csak dobd be a pénzed az automatába, válaszd ki a számodra megfelelő gépet és időtartamot, és máris indulhat a barnulás!

Miért válaszd a Trend automata szolárium stúdióit?

A Trend automata szolárium stúdióiban számos előnyt élvezhetsz, amelyek megkülönböztetik a többi szoláriumtól:

Prémium kategóriás szolárium gépek és csövek: A stúdióban kizárólag ultramodern csövekkel felszerelt gépek használhatóak, ami serkenteni képes a bőr kollagén termelését. Így a végeredmény nem csak csodálatosan barna és egységes, de selymes és puha bőr is lehet akár néhány alkalom után!


Éjjel-nappali nyitvatartás: A szolárium stúdióink 0-24 órában nyitva vannak, így bármikor, amikor ráérsz, meglátogathatod őket. Nem kell aggódnod a nyitvatartási időről, a foglalásról vagy a sorban állásról. Csak menj be, szolizz, és menj ki!


Automata működtetés: A stúdiókban nincs személyzet, így teljesen magadra maradhatsz a szoláriumozás alatt. Nem kell beszélgetned senkivel, nem kell szégyenkezned a testalkatod miatt, nem kell aggódnod a higiéniáról.


Forintos pénzautomata: A stúdiókban nincs szükség bankkártyára, mert a gépek Forintos címleteket fogadnak el. Nem kell keresgélned a zsebedben, vagy váltogatnod egy pénztárnál. Csak dobd be a pénzed, és válaszd ki a kívánt opciót!


Hol találod a Trend automata szolárium stúdiókat?


A Trend automata szolárium stúdió hálózat hat helyszínen érhető el, így biztosan találsz egyet a közeledben:

-Budapest 18. kerület, Nemes utca 119.
-Cegléd, Széchenyi út és Köztársaság utca sarok.
-Szolnok, Tófenék utca 4.
-Törökszentmiklós, Batthyány utca 120.
-Tiszaföldvár, Virág út 7.
-Abony, Kossuth Ferenc utca 2.

Ne habozz, próbáld ki a Trend automata szolárium stúdiót!


Ha szeretnél gyorsan, biztonságosan és kényelmesen barnulni, akkor a Trend automata szolárium stúdiói a legjobb választás számodra.

Élvezd a szoláriumozás előnyeit bármikor, amikor csak akarod, anélkül, hogy másokkal kellene foglalkoznod. Lépj be a stúdióba, és lépj ki úgy, mint egy napbarnított isten vagy istennő!

Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, próbáld ki még ma a Trend automata szolárium stúdióit, és érezd magad jól a bőrödben!